Over ons
775
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-775,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-2711,elementor-page elementor-page-775

Over ons

Het team van Jachtwerf  Oostwatering Veere staat voor u klaar.

Wij zijn u graag van dienst!

team1

Jeroen is verantwoordelijk voor de algehele leiding van het bedrijf, de verkoop van boten, buitenboordmotoren, rubberboten en alle andere zaken voor uw boot.

Bent u op zoek naar een ligplaats in de haven of op het botenstrand, kunt u ook bij Jeroen te rade gaan. Tevens is Jeroen mede verantwoordelijk voor verkoop in de winkel.

Jeroen Hanemaaijer

Eigenaar
team2

Esther is verantwoordelijk voor de verkoop in de winkel.
Daarbij is Esther verantwoordelijk voor het inkopen van de nodige watersport artikelen. Daarbij is Esther voor veel van onze klanten een technisch vraagbaak.

Administratie valt voor een deel onder haar verantwoordelijkheid.

Esther Otjes

Medewerker winkel
team4

Evert is de man daar waar het gaat om het onderhoud aan uw motor, buitenboordmotor, reparatiewerkzaamheden aan onder meer uw boegschroef of de inbouw ervan, inbouw van allerhande apparatuur aan boord. Maar voor een flink stuk Polyesterwerk draait Evert zijn handen ook niet om.

Evert van Asselt

Monteur
team3

Sjoerd is verantwoordelijk voor alle kraanactiviteiten binnen de Jachtwerf. De daarbij behorende planning ten aanzien van het onderhoud op de wal. Het” knippen en scheren” zoals dit wordt genoemd.
Sjoerd zet zich in voor alle voorkomende werkzaamheden waarbij hij onder meer het uitvoeren van preventieve osmosebehandelingen niet uit de weggaat.

Sjoerd Hanemaaijer

Bedrijfsleider